Man blir alltid lika förvånad när man är ute med hundarna! Hundar skall de ha, och många, men kunna böja på den fina ryggen och plocka upp efter sin hund/ hundar det går inte! Jag brukar erbjuda mej en påse till dem, då titttar dem på en som om man kom från månen eller någon annan planet. Och så säger dem: Såg du det????? Tror dom man är helt dum i huvudet, eller.

Eller när man sätter sin nästan nyinköpta valp utanför ICA affären. Måste man kombinera matinköp samtidigt som man går ut med dem.

En gång hade jag precis varit inne och handlat, plötsligt hade jag en liten Mops, mellan mina ben. Antagligen kände den väl att jag luktade hund. Runt hörnet kom en mer eller mindre hysteriskt skrikande dam, är det någon som sett min hund, é det någon som sett min hund. Jag hade då tagit upp den lilla mopsen. Den hade inget halsband eller koppel. Jag hojtade till henne, vad är det för hund du blivit av med????? En liten , liten mops kom det då fram. Jag svarade då: Då är det kanske den här lilla mopsen??? Hon blev jätteglad men lite arg på mopsen. För den hade krypit ur hamslbandet. Då sa jag till henne att man sätter inte en liten valp utanför affären och deffenitivt inte på baksidan av affären.

Jag frågade henne: Vill du inte ha den??? Berättade för henne att det nyligen stått om småhundar som blir stulna och som de sedan har till en del hund kampsporter.

Som är förfärligt i min mening!!!! Hon bad om ursäkt, hon hade inte tänkt sig för. Jag svarade att det är ju inte till mej du skall be om ursäkt, utan till hunden. Som blev ensam lämnad utanför en affär. Kanske var det tur att det var jag som stod där. En annan gång är det kanske en hundtjuv, vad vet jag???

Ha det gott så länge!