Så var det dax för Ozzys årliga vaccination av Parvo- och kennelhosta!!

Vi fick ta bilen, det var snöoväder och det blåste. Bilen stod i vårt garage, så den var varm och go! Var bara 1 hund före oss när vi kom till djurkliniken. Så kom Henrik ut och hämtade oss: Han frågade vad vi gjorde ute i detta busväder! Fniss. Ozzy var så duktig, satte sig snällt på undersökningsbordet, viftade lite på svansen medans han blev undersökt. Vetrinären lyssnade på hans hjärta och kände lite på honom. Fick sin spruta och så var det klart! Ozzy fick beröm för att han verkligen kan uppföra sig! Det tog ca 45 minuter. Så vi gick ut och betalade och sa hejdå! Där ute på parkeringen blev vi chockade, var var bilen. Såg bara en siluett av bilen som var täckt med snö! Så in med hundarna i bilen, på med vantarna och fram med skrapan till fönsterna. Kunde ju inte se ut alls!

Sen var det bara att rulla hem igen! Vi var alldeles ensamma på gatan. Inte en bil i sikte. Tänkte: det kan nog bara va jag som är tokig som ger mej ut i snövädret! Men skall nu en av hundarna ha sprutor eller dyligt så får man allt ge sig iväg!

Hemma fick Ozzy och Oliwer lite godis för att de varit duktiga!

Ha det gott därute!