Jag går in i min andra semestervecka så jag tänkte det får bli baddax igen! Oliwer, Ozzy och Marco ser ut som om de badat i chokladpudding. Förstår inte vad de blandat upp saltet och sanden som de sprider på trotoarerna. Finns ingen annan stans att gå md dem, om jag inte själv skall slå ihäl mej d.v.s. Oliwer, Ozzys och Marcos tassar fick jag rena med hjälp av grumme tvättsåpa! Tur det finns så snälla produkter!

Jag har aldrig träffat en sådan snäll valp någon gång! Marco finner sig i vad som helst. Jag trodde det skulle bli yl och bråk och gnäll! Han bara satte sig på badkarsbotten på mattan och lät mej göra vad jag skulle, sen när jag tog upp honom ur badkaret och virade in honom i sin handduk fick jag världens näspuss! Fick klippa klorna utan protester och föningen var inga problem heller! Så han måste känna sig väldigt säker och trygg i sig själv och hos oss! Och glad är jag för det!!Det är inte så att Oliwer eller Ozzy är speciellt jobbiga, men de morrar och ylar när jag badar dem! Och gillar inte att jag klipper klorna. Så farligt är det inte att bada dem! Bara lite jobbigt att höra på! Om ni förstår vad jag menar!

Visst blev Ozzy och Marco fina!!!!

Förstår inte vad det är med detta program. Skulle “tankat” upp fina nybadade bilder på dem allihop, men programmet hittar bara Ozzy och Marco! Fast bilderna är sparade i samma mapp och är lika stora! Hoppas jag kan “tanka upp ” andra bilder sen!