Är fortfarande arg. Går ut på den vanliga rundan efter jobbet. Då hör jag en schäfer stå och yla från en balkong! Träffar en dam som underar vad vi skall göra! Vi ringer båda två till polisen. De har ingen bil” de kan skicka då! Jag säger då till polisen, jamen herre gud, det är ju minus grader ute och det blåser. Och hunden sitter ute på ballkong golvet som är av betong. Snälla gör någonting! Han berättar då att det aär många som har ringt in och anmält detta men de har ingen “bil” att skicka nu. Detta engagerade alla vid nya torg. Tjejen som bodde ovanför hunden var jätteledsen. Hon kunde ingenting göra! Berättade att hunden har stått där sedan lunch.
Hur kan man sätta en hund på en balkong och bara gå där ifrån. Det är min stora fråga???? Oavsett om de är fullvuxna med eller utan päls!! Man gör bara inte så!

Hunden är inte på ballkongen nu när jag gick för bi!!Hoppas den har fått komma in!!! Eller att polisen tog den i sitt förvar!