I förrgår var jag ute och klippte gräsmattan på min koloni. Det behövdes egentligen inte, men der var “smart” gjort ändå! Massor av mossa försvann från gräset inklusive alla blad. Så då slapp vi dem i hundarnas päls!

Så igår tog jag med dem allihop till kolonin. Vilket “race” det blev, vem som först kom fram till vår grind. Ozzy vann med ca en tass. Annars var de lika snabba, fniss!

Så nu väntar vi bara på värmen så vi kan vara där ute lite oftare.

Marco var mycket misstänksam i början. Han har aldrig varit där förut. Så han gick efter mej hela tiden. Tills han såg att Ozzy och Oliwer fick sitt “eftermiddags spring”. De hade så kul! Runt, runt stugan, det gick i en faslig hastighet. Sen fick de slappa på ett täcke tills det var dax att köra hem! Då ställde sig framför grinden, som på komando. På med halsband och koppel. Sen gick de fint ner till bilen igen!

De fick ligga allihop i baksätet på en filt. Synd att man inte hade med sig kameran. Men bild kommer senare!