Så har vi varit på utställning igen förra helgen!

Vi startade redan vid 06.00 tiden från Ninas och Berits hem. Jag trodde det skulle ta lång tid att komma ner till Skanör Falsterbo, men inte. Vi var där i ett nafs!!

Så när vi rullade in på utställnings platsen var där bara en bil på parkeringsplatsen. Vi fick mycket kul av detta! Men bättre att vara på plats i förväg än komma försent!

Så vi kunde välja och vaka var vi skulle stå! Vi hade dock bara ett problem Nina skulle ställa Berit, som är en mops tjej i ring 1 och jag och Marco skulle vara i ring 4:a, så vi fick placera utställningstältet ungefär i mitten. Nina kunde lätt gå bort och kolla hur det artade sig i hennes utställningsring!

Marco skulle tävla mot en liten Shih-tzu kille från pop eye´s kennel, men det visade sig att han inte kom! Så han fick det lätt att tävla emot sig själv, blev 1:a med Hp. Domaren Bengt- Åke Bogren skrev en jättefin kritik. Som jag blev mycket glad för!

Marco fick sen tävla emot en liten tik, tror hon var från Popeye´s. Marco vann över henne och blev BIR- valp (bäst i rasen valp). Sen var det kul att få se de andra Shih-tzu: sarna i ringen , som var äldre! Det är alltid lika trevligt att åka på de iinofficiella utställningarna. Lär känna många olika människor och hundar!!

Berit fick också tävla emot sig själv. Fick också tävla emot sig själv, så givetvis blev hon 1:a med Hp. Och fin kritik! Så vi skulle båda tävla vidare i stora ringen på eftermiddagen. Det blev lite drygt och varmt!!

Så tillslut började tävlingarna efter ett litet avbrott, domare och ringsekreterare fick lite mat i sig, och resultat samlades in.

Vi gick in i ringen med våra hundar, domaren gick runt och tittade på hundar hon inte sett och bedömt, sen fick vi stanna i uppsamlings ringen tills det blev vår tur. Det var jättevarmt. Kunde funnits ett tält över ringen, eller att vi fått gå till våra tält!

Vi fick gå in i ringen, Marco drog som en liten oxe, så jag fick jobba med honom för att han skulle gå ordentligt! Många hundar fick tack för deltagandet av domaren och fick lämna ringen, men Marco coh jag fick stanna! Vi blev tillslut 3:e BIS- valp! Så glad jag blev!!! Inte dåligt!!!

Så vi far väl på utställning igen till helgen!! Det är såå roligt!