I går, var vi iväg på inofficiell utställning i Lomma. På Lomma BK:s inofficiella hundutställning! Så man fick packa bilen innan på kvällen! Mycket saker som skall med. Men sedan när man är på plats, stoloch tält och alla saker kommit på plats är man glad att man har alla grejor. Tur tältet var med, då det kom en och annan liten regnskur! Marco fick hjättefin kritik!!!! Domaren sa till mej att han kommer gå “långt”! Och det hoppas jag med på! Marco blev 1:a med Hp, BIR-valp och slutade som BIS2:a. Domaren hade det lite “knivigt” vem hon skulle välja! Så det blev en bearded collie som vann! Vi fick inte lämna ringen förrän vi blivit fotograferade! Kul! Skall in på deras sida sen och se om vi hamnat på bild!

Nästa helg börjar allvaret för oss i ringen. På lördag blir det Hässleholm och på lördg åker vi till Shih-tzu Södra:s kretsens gna utställning i Höör!. Det skall bli så spännande och roligt!

Skriver här sedan hur det gick!