Vilken slut vi fick på det förra året. Oliwer fick problem med sitt ena öga. Började som ett litet sår på hornhinnan. Troligtvis fått det när han var och sniffade i en buske. Men vi vet inte säkert! Så var vaksamma när era hundar sniffar i buskar och snår, så inte era hundar råkar utför detsamma! Det var mycket hemskt! Och hunden får mycket ont!!!! Ett rent helvete för mej! Vill aldrig att det skall hända något så hemskt med mina hundar!

Fick ögondroppar och medicin och kortison, samt temgesic (värk medicin). Som gavs enligt alla konstens regler. Han var mycket duktig med att använda sin tratt och att få sin medicin. Satte sig ner när jag sa till honom att det var dax för ögondroppar! Han accepterar allt man gör med honom. Mycket bra hund!!! Dt sa alla veterinärer som kom i kontakt med honom. Underbart lynne. Varje gång vi var i kontakt eller inne på Helsingsborgs djursjukus blev Ida Möller tillfrågad. Hon är ögonspecialist. Det tillstöp komplikcationer, han fick starkare ögondroppar, Christine gav honom starkare ögon medicin, tog serum ifrån Oliwer, som också skulle droppas i ögat. Men den 5 januari gick ögat sönder. Mycket hemskat att vara med om. Fick be min väninna om att följa med in, då jag blev så ledsen och behövde stöd. Fick konstaterat att hornhinnan lossnat, iris lika så, och han hade fått en böld och var i ögat. Så veterinären fick operera bort det!!!!! Bölden var myckt stor. Blev så ledsen då jag ville att de skulle försöka rädda hans öga, men det gick inte. Var på återbesök hos Ida Möller som berättade att detta skulle bli bra! Bara ge det lite tid. Tyckte dock att det var synd på en sådan stilig hane. Men allt sitter inte i deras ansiktet. Han är mycket stilig tyckte hon! Och det ÄR han!!!! Nu börjar han bli sitt vanlliga jag! Han väcker mej varje morogn med at buffa på mej! Så skönt att det äntligen ville vända!

Jag skriver detta här i min Blogg då jag vill att alla är observanta! När era hundar är ute och busar! vill inte att någon mer hund skall behöva vara med om något så hemskt och behöva genomlida detta!! Deras ögon är mycket utsatta!