Idag har vi varit på internationell utställning på sofiero, Helsingborg!

Lagom väder, skiftande, men vinden var kall. första gången man behövde ha en jacka eller dyl på sig.

Hade varit där kvällen innan för att sätta upp mitt utställningstält! Tott var också där så vi hjälptes åt att få upp hennes. Det blåste väldigt!!

Så det blev inte speciellt stressigt idag när vi kom till Sofiero. Utan man kunde lugnt och sansat gå igenom kön. Visa nummerlapp och visa upp Marco för veterinären. Inga problem. Sen gick vi då till utställningsplatsen vid ring 22. Många hade redan kommit. Så jag körde in i tältet. Tog fram Marco som fick springa av sig lite grann. Gick runt och pratade lite med en och en var som var där. Sen var det dax med sedvanliga koppen kaffe med smörgås. Sen var det dax med borstning, kamning och uppsättning av Marcos tofs. Önskar han hade mer päls. Så hade det kanske varit lättare. Men det blev en snygg tofs.

Föst var det valparna som skulle in. Sen juniorerna och sen var det Marcos tur. Hade bara en han skulle tävla emot. Fick exellent och fin kritik. Han vann sin klass med Ck. Så han fick tävla vidare. Så när öppenklass hanarna och champion samt veteran hanarna varit inne fick vi komma in igen! Han blev placerad som 3:a i BHKL. OCh fick Certet. Jag fick totalt hjärnsläpp. Leslie-anne gatulerade mej och jag bara stod och såg dum åt. Ja, visst ja sa jag! Hanarna framför var ju redan champion hundar! Så de fick Cacib och reserv Cacib. Så glad jag blev. Och på Sofiero också!!! Tack alla som gjorde min dag så bra!!!

Så nu är det bara ett till sen är han min Champion!!! hoppas, hoppas certet kommer snart!!