Så har vi varit på Marcos sista utställning i år. Vi var i Växjö. Småland- Ölands Internationella utställning. Lite regn och blåsigt när vi körde dit. Trodde att de skulle släppa in redan vid 9:00 tiden. Men de öppnade inte förrän 9:30. Så man hann bli ordentligt frösen. Sen var det att gå igenom veterinärkontrollen, visa upp nummerlapp och snabbt bort till ring 8. Så började man med det sedvanliga. Ut med Marco så han fick kissa av sig. Sen var det min tur. Tog en smörgås med kaffe och Marco fick lite mat. Gick runt och pratade lite med en och en var. Många komenterade och gillade min nya frisyr. Kul att den blev omtyckt.

Så fick Marco ligga upp på buren och bli genom borstad, kammad och fick upp sin fina rosett i tofsen! Så vacker han är.

Valpklass, unghundsklass blev avverkad. Så var det Marcos tur. 1:a gången i öppenklass. Det var en stor klass. 8 hanar. Marco fick exellent och sen blev vi avtackade. Synd. Hade hoppats på att han skulle fått sitt sista cert. Men vi får ta nya tag till nästa gånga gång.