Så var vi på Dog 1 och Dog 2 i Göteborg på det nya året.

Första dagen gick det väl rätt så bra. Dagen därpå var det uruselt. Man betalar 410:- för att få en kritik. Ha, ett stort skämt. Man ber inte heller någon att gå fram och till baka utan att titta på det tilltalade sällskapet. Eller i en cirkel. Det finns hyfs!!! Den domaren får aldrig se min hund mer, förrän han lärst sig Shih-tzu:s rasstandard. Jag tål att förlora. Men när han säger att min hund har inkorrekt bett, för kort nos, trångt bröst. Dåliga rörelse.Då kan till och med jag tycka det är rätt åt skogen på hans bedömning.

Jag åker dit och hem med det vackraste och finaste jag vet. Och att han inte har fel bett, trångt bröst och för kort nos det kan han se sig i himlen efter. För det har inte någon av mina hundar. Ha, ha!

Jag tar nya tag till nästa utställning!!!! Men jag förstår utställare som både tröttnar och tappar tålamodet!!! Smaken är som baken, delad!!!!