Så har man klarat av att vara handler till en annan hundras! Så kul det var!!! Och framför allt spännande! Susanne hade frågat mej några veckor innan om jag skulle vilja hjälpa henne! Klart att man vill! Så igår bar det iväg till Halmstads hundcenter! Så trevlig och nybyggd anläggning! Med inomhusbanor och hundsim och trim!! Dit bör man åka och titta på! Fast vi höll till utomhus! Packat hade jag gjort kvällen innan. Så Susanne körde till mej sedan lastade vi över allt till min bil. Sen bar det iväg! Mina egna hundar fick stanna hemma och det var nog tur. Då det blev mycket varmt!

Mycket lätt att hitta dit! Kanonväder med strålande sol, tur att det blåste!!!! 🙂 Vi lastade av och fick upp tält och sedan in med hundar och övriga prylar! Vi satte oss ner och drack och åt lite. Sen var det dax för lite hundfrisering! Fick rastat hundarna också! Susanne visade lite hur han skulle stå. Han är helt underbar!! Det var 30 hundar anmälda.

Först i phalené klassen var en liten valp, som vann sin klass och blev BIR valp. Sen var det Susannes tur. Och sen min. Fick fin kritik. Vi fick möttes i bästa han hundsklassen, och Susannes hund vann!!! Och blev BIR . Stort, stort grattis till er! Hade en underbar dag! Tack! Träffade många trevliga människor!

Så kul att få prova att få ställa en helt annan hundras än sin egen! Mycket nyttigt!

Får hoppas det snart blir dax igen för lite hundutställning för mina egna hundar!

🙂