Så har vi varit på utställning, jag och Marco, Ziams

Money Talks! I Borås, Södra Älvsborgskennelklubb, 2013-06-30.

Som det regnade när vi passerat Hallansåsen, sen såg det ut som om det skulle vara uppklarnande när vi körde mot “knalle land”. Men då öppnade sig himlen igen! Långt om länge kom vi fram. På utställningsplatsen var det “som vanligt”. Vi stod i tre rader . Efter varandra. Att det skall behöva vara så när det finns så mycket gott om plats på hela planen. Skulle kunna tro att det skulle vara plats till en hel helikopter om det skulle hända något! Ja, ja! Vi fick upp tältet och jag gick runt och pratade lite med alla och en var. Så var det dax med sedvanliga kaffet och smörgås! Sen var det Marcos tur. En liten kisserunda och sen var det dax med lite skönhetsvård och tofs uppsättning. Snart var det dax för utställningen att börja. Gick fram för att kika. Då kom Stina och Evelina med andan i halsen. Jag hjälpte dem in i mitt tält!!! Så fick de stå där tills dagen var slut! Men regnet slutade iallafall efter valparnas utställning. Sen kom det några skurar efter det! Så när Marco skulle in sken solen lite grann.

Marco fick fin kritik, fick exellent och slutade som 3:a i klassen. Jag som hoppats på att han skulle fått sitt sista cert! Men det “sket” sig!

Får ta nya tag till nästa gång! Verkar vara helt hopplöst!

När nästan allt var klart skulle det tillslut bli BIR och BIM! Trodde mitt hjärta skulle stanna! Cocos hade vunnit han klassen och nu skulle han tävla emot bästa tiken.

Och han vann! Och blev även Bästa veteran!! Stort, stort grattis till er Gertrud och Roland! Så roligt för er! Jag kunde ijnte låta bli så jag gjorde detta kort till er!

Grattis till er igen!

Så skall en super duper Shih-tzu hane se ut!! Bara så ni vet! Fniss!

Bara för jag tycker om honom