Så har jag varit med Marco, Ziams Money Talks, på utställning igen!

Alltid lika kul. Välldigt rörigt när man kom av motorvägen. Men tillslut fick jag parkera och “tömma” bilen. Stina ringde mej halvvägs in på utställningområdet och sa att jag kunde “bo” hos dem. Men jag hann bara komma bort till utställningsringen, så kom Leslie-anne ut ur sitt tält och sa att jag kunde ” bo” hos henne!! tusen, tusen tack! Är inte lätt att få plats annars på andra utställningsdagen! Så upp med sakerna och in med Marco och bur i tältet! Så blev det vanlig procedur. Man pratade lite me alla och en var. Fick i sig lite kaffe och smörgås, så fick jag göra Marco stilig! Upp med tofs och i med rosett. Sen började tävlingarna!! Först skulle pudlarna in. Då passade vi på att gå en sväng. Inte kul att gå in i ringen med en hund som behöver gå och uträtta sina saker!!! Det skall göras innan!

Så var det Shih-tzu hundarnas tur!!! Sammanlagt 61 st anmälda! Nästan alla kom till start!

Först valpar, sen junior och unghund, sen var det vår tur! 8 st, i vår klass! jippi, vi vann! Tänk om det kommer?, men tyvärr var det 1 hane till som stod för Cert. Så vi fick tillslut ett reservcert! Inte illa det heller! Men det verkar verkligen vänta på sig! Hade en mycket trevlig dag i trevligt sällskap! Tack alla för det!

Sen var det “damernas” tur! vilken dag de var! tur att det blåste lite grann!

Här är dagens resultat!

Bästa valp, BIR valp, blev Ziams Dance Miss Kiss Kiss!

BIR blev Dk uch IE ch Clouglea The Damon Diva, “Edie” Grattis till er!

BIM blev No uch Se uch Se V-12 Tanbell´s Quo Varis

BIR veteran Dk uch Jeuw-06 Nord v-06Se uch Fosella Icing on the cake

BIM veteran Dk uch Se uch Aksu Paint-bold “Cocos”

Bästa uppfödare: Ziams kennel

Så fick man vara handler igen till att ställa Berits stilige hane!

Bästa avelsgrupp: efter Mismås Three Cheers At Midnight

Stort, stort grattis till er alla! 🙂