Hej igen!
Då har vi varit på äventyr igen! Var på utställning med Ingela. Mycket trevlig och kul!
Körde ner till Ingela kvällen innan. Då vi stack lite efter 06.00 på morgonen. På vägen dit blåste ordentliugt när vi skulle passera broarna, tur vi inte körde med min. Då hade den säkert lyft.

Hade knappat in det på min gps, men det verkar som om den hade hittat på en annan adress. Men till slut hittade vi till “Hallarna”. Där utställningen skulle vara. Många var där. Pratade med många. Träffade många trevliga männinskor.

Vi hittade en bra plats att stå på och så börjde vi med den sedvanliga borstningen och kamningen av päls och tofs. Först i vår ring var det Chihuhahuor. En faslig mass. Sen efter 5 minuters paus började de med vår ras: Shih-tzu. Många härliga färger.
Så var det Marcos tur. Gick inte så bra.Först fick han exellent, sen av 5 blev han 4:a i sin klass med CK. Att det skall vara så svår att få till det med ett Cert!
Så jag får ta nya tag till nästa gång! Eviga två och fyran. I hans klass.

För Smiila gick det bättre!! Först vann hon sin klass, exellent, med ck, fick junior klubb certet. Blev BIR junior, Sen blev hon 3:a bästa tik. Vilket flyt. På 4 utställningen i sitt liv. Vad skall det bli av denna ljuvel. Är så glad för Ingela och Smiilas resultat!

Så nu får vi se vart det bär nästa gång!!

Jag gjorde dessa kort efter helgens utställning