Hej hopp!

Så har vi varit iväg igen på utställning! Övernattning och sen stack vi i väg till Roskilde. Vädret var inte det roligaste. Men det var nästan uppehåll när man var inne i ringen.

Idag fick Marco först Exellent, blev 2:a i sin klass med CK. Sen blev det in i Bästa hanhundsklass. Men sen blev det inte mer. Grattis till er som blev placerade där! Man får ju hoppas ändå, eller hur!

Vädret var inte kul! När jag lämnat min kompis och var på väg hem så blev det svartare, opch svartare på himlen. Och så började det att regna och bixtra. Är så otäckt. Kom ju knappt någon knall. Och sen regnade det så jag trodde bilen skulle behöva bli en liten båt. Fullkomligt vräckte ner. Vägbrunnarna hann knappt ta regnet. Tur att det slutade.

Väl hemma igen! “Killarna har fått sin promenad och bilen är tömd för nu! Men snart åker vi igen!!! 😉

Här kommer Marcos kort från idag!!

Vi ses snart igen! 😉