Så har vi varit iväg igen jag och Marco. Idag var det NÄRA! Men nära skjuter ingen hare brukar man säga”! Du fick EXELLENT, vann din klass med CK och slutade som 4:a med RESERV- Cert. Synd att den unge hunden tog det. Men som jag brukar säga! Vi tar nya tag till nästa gång! Fast det hade varit kul då du fick ditt första på samma utställning för något år sedan. Grattis iallfall till alla som blev placcerade!

Här kommer dagens fotomodell!

Vilken kritik min Marco fick:

Underbar hund av hög klass. Står och går som en manikäng. En härlig representant för rasen.

Så var det damernas tur. Idag fick jag den äran att ställa ut Vickie, Mismås made for me. Du fick EXELLENT men tyvärr belv det inte mer! Jag gjorde ett fint kort på dej iallafall! Kramiz lilla du!

Sen inte nog med det! Så fick vi den äran och gå in och göra en Uppfödargrupp för Kennel Ziams också!! Idag har jag nästan seglat på moln så kul det har varit!!! Tyvärr blev vi slagna av en annan grupp. Men krtiken blev bra! En grupp kvalitetshundar med utmärkta huvuden. Vackra hundar! Tack för det domare: Knut- S Wilberg