Så har vi varit iväg igen. Jag med min Marco och Ingela, med “hennes damer”!

Vi hade faktiskt med en lånad liten “dam” också.

Vi övernattade i Göteborg. Åkte iväg dirkekt på morgonen. Efter morgonbestyren. Packade bilen och gav oss av. Tidigare i veckan hade jag fått ont i ryggen. Men det kunde dämpas av tabletter. Blev lite värre emellanåt.

Jag trodde aatt jag skulle dö. Fy vad obehagliga och otäcka tunnlar det finns i Norge. Trodde att jag alrig skulle få se ljuset igen. Så dit blir det nog inte på många år, fy. Men väl framme gick det undan. Körde en aningens fel i början av resan. Men efter en bit blev det raka sträckan. Det var otäckt varmt. Tur man hade med sig kylduk till hundarna. På utställningsplatsen var det precis som ett “gryt”. Där värmen bara stod och “dallrade”. Marco klarade av värmen. Men det gick åt myclet vatten till dem.

Uppfattade domaren som om hon skulle gilla min hund, men det sket sig totalt. Ingen i hans klass var tydligen i hennes smak. Ingen fick CK. Förutom några då. Men ingen i hans klass i allafall. Men bland damerna var det flera som fick CK. Men lilla “damen” jag ställde tyckte inte om värmen. Vi provade nere på grusplanen och där gick det bra. Men inte inne i ringen. Stackarn. Så vi fick snabbt in i skuggan igen i tältet och myste där. På kylduk och lite god mat, fniss. Vilken tur att man har ett tält. Hade kanske haft bättre tur med den andre domaren som vi egentligen skulle haft, Ingrid Borschorst, Denmark?

Det kom en otäck vindpust, som höll på att ta tältet med sig. Tur man hade förankrat tältet väl.

Så efter tävlingen fick vi ätit lite, hundarna hade fått sitt, så fick vi åter packa in allt i bilen och börja resen åter till Sverige. Tänk om man bara hade sluppit dessa tunnlar. Visst Ingela hade berättat om att det fanns gott om dem men inte att de var så otäcka. Huu.

Väl hemma åkte allt in i garaget. Fick ut med hundarna en lång, lugn promenad. De fick lite kvällsmat och jag fick vila min onda rygg. Fick ta lite värktabletter igen och ner för att ta itu med saker, prylar och tält.

Nu en god natts sömn! God natt!

Summa summarum. Får ta nya tag igen.

Att det skall vara så svårt att få ett Cert! Men jag älskar min Marco som gillar det här med utställningar!