Så kom han hem igår min älskade lille vän “Milton”, Ziams O´I´m Ready For My Guy!

Trodde att allt skulle vara lugnt när vi åkte hem. Men oj vad han kunde “sjunga”! Han gillade inte alls att ligga där i buren. Kom hem och de andra fick hälsa på honom. Sen gick vi tillsammans ut på “nattrundan”!. Det gick hur bra som helst! Han gick jättefint, i eget halsband och koppel, följde bara med de andra. Han satte sig och gjorde både ett och två. Så var det avklarat. Jag trodde att det skulle bli en jobbig natt. Men Milton kände sig trött, lugn ioch harmonisk, bara lade sig ner på sin filt occh somnade. Där låg jag och vände och vred mej. Tordde att nu vaknar han när som helst. Men inte då. Kl: 05:30. Blev det gruff, så då fick jag upp och ut med gänget. Det gick lika bra då. Inga som helst problem. De fick sin frukost. Och sen blev et vila igen några timmar. Att det kan finnas sådana valpar ändå. Koppel och halsband hade han haft bara en liten stund berättade uppfödaren när de var hos veterinären. Inget innan dess. Men med “gänget”, går han som om han inte gjort något annat! Glad är givetvis jag! Det har han säkert från hans mamma och pappa!

Här kommer första kortet jag gjort på honom!

Snart kommer fler!


Här kommer ytterligare bild på min stilige valp!