Så har vi varit iväg igen. Idag blev det till Borås, Sädra Älvsborgskennelklubb arrangerade en utställning i Borås. Dit åker jag nog aldrig mer. Trångt, trångt och åter trångt!!! Stod tredje tältrad bak. Varken såg eller hörde någonting!! Tur jag stack ut huvudet och gick bort till ringen. Då det var unghundarna som var inne. Det var bara på med utställningskopplet och pallra sig iväg. Stor grupp på 11 st. i öppen klass. Så jag får vara nöjd med att Marco fick Exellent iallafall. Men det hade varit roligare med att han blivit placerad i BHKL. Men det blir väl kanske någon annan gång!! Sen började det regna när Hanklasserna blivit färdiga. Himlen öppnade sig. Jag som alltid brukar stanna tills alla Shih-tzuna blivit klara. Packade helt enkelt in alla våta saker in i bilen och körde hem. Upp och ut med allting när man kom hem. Just nu “Tältar” jag i stan inne på gården. Hoppas att tältet snart torkar, fniss.

Man får ta nya tag. Då Marco skötte sig exemplariskt. så det var synd att han inte fick det sista. Men det lär väl vänta på sig!!!