Så har vi varit iväg igen. I går blev det till Tvååker, Hallands
kennelklubb Nationella utställning. 20140712. Det var varmt så det
förslår. Tur att jag kunde bo i Susannes tält som hon var så snäll och ställde upp till oss dagen innan. Fast vid min utställningsring. Hon är en stjärna!! Det var i och för sig svårt att se vad som hände i utställningsringen. Men hundarna och jag fick skugga.
Då Marco skötte sig
exemplariskt. Fick jättefin kritik, fast det räckte inte hela vägen fram så att säga. Han fick först Exellent, blev 2 med Ck i konkurrensklassen. Sen fick vi in och tävla i BHKL. (Bästa hanhunds klassen). Där blev det tyvärr inte mer. Men vi var dock därinne. Så det var synd att han inte fick det sista certet. Det vill tydligen vänta länge på sig, 🙁 . Får ta nya tag tills nästa utställning!!!

Stort, stort grattis till Susanne och Zackebus, som fick Exellent, 1 med CK och blev BIM!!! Alltså, GRAND SLAM!!! Så avis jag blev!! Men glad för hennes skull!!!!
Ibland bara låsnar det 🙂
Fortsatt lycka till Susanne och Zacke. Stort Grattis förresten till Zebbe som fyllde år dagen till ära och fick en present av oss! 🙂
Får ta en liten paus nu då från utställningen och träna lill krabaten istället. 🙂