Så har vi varit iväg igen. Förra helgen blev det till Backamo, Västra
kennelklubbens Nationella utställning. 20140823.
Det var regn, regn och sol och regn. Fick slita som ett djur för att komma till ringen. Upp och ner över stock och sten och trögt var det. Väl där fick jag kanonplats. vid “ringside”. Fick upp all mina saker och hundarnas hage. Hade hela “gänget” med mej. Så blev det uppehåll och hundarna fick på sina koppel och kunde få rasta sig lite. Gick även med hundarna i ringen innan utställningen. Så lille “Milton” får känna hur det känns. :).
Ringde Susanne och hörde var hon höll hus. Vinkade till henne. Så hon också fick bra en bra plats vid sin ring. Så vi hjälptes upp med det!! 🙂

Pratade lite med folk vid ringen och sen var det dax att börja med Macrcos päls och tofs :). Blev riktigt nöjd med den. Det var många olika hundraser innan men det var intressant att se på.

Så blev det äntligen Shih-tzunas tur. Först lite juniorer och unghundar. Sen var det vår tur. 6 stycken var anmälda i hans klass. Tänkte, nu åker vi ut igen. 🙁 Fjärilarna började att hoppa runt i magen. vi fick gå runt och så var det “Marcos” tur på bordet. Där han började att jucka. Fy vad jag tyckte det var pinsamt. Var fanns hålet man kunde hoppa ner i. Var alldeles röd i huvudet. Och fick be om ursäkt till domaren Uschi på knagglig engelska Hon bara log. Sa: Det är sådant som händer. Hon sa att hon luktar väl gott. Han får väl snart träffa en dam? 🙂 Jag svarade att jag har bara killar. Nu tänkte jag nu åker vi ut. Men se det gjorde vi inte. Han fick mycket fin kritik. I kritiken kom inte med att hon som hon sa : I really love your dog. He is out standling.
Marco vann sin klass med exellent, fick 1:a placeringen med CK. Så vi skulle tävla vidare. Så kul att få gå in igen och visa honom med de “andra grabbarna”!.
Blev inropade med de övriga som fått CK. Så skulle vi då bli placerade. Fick gå runt och vi blev uttagna att ställa oss i mitten. Jag trodde jag skulle dö! Marco blev placerad som 2:a BHKL: efter en stilig hane i från england, Marco fick sitt sista CERT och Han fick sitt CHAMPIONAT!!!!! Svenska championat!
Miljoner och tusen tack till domaren Uschi Eisner som gör mej så lycklig och glad!!!

Är så glad och lycklig och stolt över att äga denna underbart vackra hund. Har aldrig ägt en CHAMPION innan. Men nu gör jag det!!!
Vilken lycka.

Inte nog med det! Många av kennel Ziams blev placerade så vi, gjorde en uppfödargrupp med några av de placerade hundarna. Vi var: Christer, jag , Inga-lill och Torbjörn. Grattis till Ann-christin och Christer , deras tik fick CERTET!!! 🙂 Jag ställde inte Marco då vi ville ha en enhetlig grupp. Alla golden & vita. Och det hade vi.
Vi vann uppfödargruppen med Hp. Synd att det regnade så förbannat annars kulle vi varit inne i stora ringen.

Stort, stort grattis till Leslie-anne och Lasse. Ziams kennel. Ett riktigt “Grand slam”! om jag får säga det själv!! 🙂

Miljoner tack tilll dej Rita, På Il Pericolos kennel för denna bild. Och tack för att du tycker att jag är fokoserad i ringen. Att det är kul att se. :). Det betyder så mycket! Att det ser bra ut.

Tack till alla er som gratulerat oss!! Det betyder så mycket! kramiz.

Denna “karamellen” kommer jag att suga på länge!!! mmmmmm 🙂